De perfecte match tot stand brengen

Dagelijks worden de meest uiteenlopende producten gebruikt, zonder dat we er bij stilstaan waarom die producten zo goed werken. Cosmetica, schoonmaakmiddelen, etenswaren, medicijnen, coatings en nog vele andere producten maken ons leven gezonder, aangenamer en comfortabeler.

Al die producten hebben één ding gemeen; ze zijn samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Maar hoe komen de producenten aan hun grondstoffen? Hoe weet uw R&D afdeling de juiste ingrediënten te vinden voor uw product?

 

 

 

De voorsprong van Haan

Haan Special Ingredients is dé specialist met kennis, ervaring én contacten. Wij helpen bedrijven bij het tot stand brengen van de perfecte match tussen vragers en aanbieders. We bemiddelen en we leveren de grondstoffen rechtstreeks of uit voorraad.

Door onze contacten met alle schakels in de keten beschikken we over veel technische kennis van producten en productieprocessen. Zo kunnen wij de vertaalslag maken naar niet alleen de toepassing, maar ook de ontwikkeling van grondstoffen. Samen zorgen wij dat al die producten goed werken, smaken of te verwerken zijn.

Bel of mail ons om uw match tot stand te brengen